Progress Infinity P.C.

Progress Infinity P.C.

Progress Infinity P.C.

Ενταγμένη και ενεργό μέλος του Επιμένων Ελληνικά η Progress Infinity P.C. προσβλέπει με δυναμισμό στην δεκαετία 2020 – 2030 και ειδικότερα στην επιτακτική ανάγκη μετάβασης στην ψηφιακή εποχή με σοβαρή γνώση των αναγκών κάθε μικρομεσαίας επιχείρησης.

Η Progress Infinity P.C. διαθέτει προτάσεις υψηλών προδιαγραφών για την αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου και της ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Δημιουργεί πανελλαδικά ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργατών οι οποίοι αξιοποιώντας την τεχνογνωσία της Progress Infinity P.C. μεγιστοποιούν την απόδοση των συμβεβλημένων επιχειρήσεων που την εμπιστεύονται.

Ακολουθώντας τις ραγδαίες εξελίξεις στο χώρο του Internet, η Progress Infinity προσφέρει αξιόπιστες επιχειρηματικές λύσεις και υπηρεσίες που αυτοματοποιούν και απλοποιούν τις επιχειρηματικές διαδικασίες τόσο εσωτερικά στους οργανισμούς όσο και μεταξύ αυτών.

Στο πλαίσιο αυτό η δημιουργεί λύσεις για τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη, δυναμικά websites εταιρικής προβολής E-commerce design-shops, αλλά και εξειδικευμένα Market Place web based συστήματα με έμφαση στο Digital marketing, το Mobile marketing και την Online σύνδεση με την εμπορική διαχείριση της επιχείρησης.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Add Comment0