Γιατί με τον Επιμένων Ελληνικά

Με την παραδοχή ότι «μπορούμε να τα καταφέρουμε», ο ιστορικός «θεσμικός», επιτυχημένος μη κερδοσκοπικός φορέας ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ τριάντα έξι χρόνια (36) συνεχώς, στηρίζει, προβάλλει, και προωθεί τα ελληνικά προϊόντα, την ελληνική παραγωγή, τα ελληνικά καταστήματα – επιχειρήσεις και τις ελληνικές υπηρεσίες.

Στις δραστηριότητες του μη κερδοσκοπικού φορέα ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ  η συμμετοχή όλων των ελληνικών επιχειρήσεων δεν είναι μόνο εθνικό συμφέρον, αλλά και δρόμος επιχειρηματικής και οικονομικής ανάπτυξης της χώρας και των επιχειρήσεων.

Τώρα, σας δίνεται η δυνατότητα να προσφέρετε στο δοκιμαζόμενο Έλληνα καταναλωτή, εκπτώσεις, προνόμια, επιβραβεύσεις για την αγορά ελληνικών προϊόντων από ελληνικές επιχειρήσεις και καταστήματα.
Η συμμετοχή και της δική σας επιχείρησης, είναι μια διαδικασία απλή, γρήγορη, χωρίς γραφειοκρατία και αγκυλώσεις με μικρή οικονομική επιβάρυνση  110 € αρχική εγγραφή και συνδρομή ενός έτος και με μεγάλες παροχές από τον φορέα ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ

- Το ισχυρό σήμα του ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ,
- Το ειδικό αυτοκόλλητο σήμανσης,
- Η προβολή της επιχείρησής σας από την ιστοσελίδα του ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
- Η εγγραφή στο Μητρώο Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων.
- Η χρήση του σήματος ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ
που σας παρέχει ο φορέα ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ αποτελούν για την επιχείρησή
σας ή στο κατάστημά σας ένα μεγάλο ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.

Πιστεύουμε στη δύναμη του Έλληνα.
Πιστεύουμε στη δύναμη της ελληνικής οικονομίας.
Πιστεύουμε βαθιά ότι θα τα καταφέρουμε.

Ο μη κερδοσκοπικός φορέας ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ συνεχίζει, δυνατά, λογικά να στηρίζει τα ελληνικά προϊόντα και επιχειρήσεις.

Πιστεύουμε ότι κι’ εσείς δεν θα απουσιάσετε από το εθνικό προσκλητήριο.