VITAMELIA

  • 53 εμφανίσεις

 VITAMELIA

Καλωσορίσατε στο φυσικό κόσμο της Vita Melia!!!

Μάθε ... Νοιώσε ... Ζήσε ... Δράσε

Η Vita Melia δημιουργήθηκε για να προσφέρει ολοκληρωμένες και εξειδικευμένες λύσεις για την πρόληψη της υγείας, της ομορφιάς και του περιβάλλοντος. Με μια κληρονομιά 15 ετών τεχνογνωσίας και αξιοπιστίας η ελληνική αγορά φιλοξενεί πλέον τα πιστοποιημένα προϊόντα της.

ΦΥΣΙΚΕΣ ΥΠΕΡ-ΤΡΟΦΕΣ
Πηγή σωστής διατροφής και υγείας. Η φύση εμπνέει και σε συνεργασία με την επιστήμη εξελίσσει προϊόντα τα οποία παίζουν καθοριστικό ρόλο στη φροντίδα της υγείας μας, δίνοντάς μας τη δυνατότητα να τα αξιοποιήσουμε.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ-ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ
Φυσικές συνταγές ομορφιάς, για την αναγέννηση του δέρματος. Ιδιαίτερα προϊόντα για τη φροντίδα του προσώπου και του σώματος με βιολογική και θεραπευτική δράση για την ενίσχυση της επιδερμίδας.

ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ
Με σεβασμό και αγάπη στο περιβάλλον δημιουργήσαμε μια ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων καθαρισμού αυστηρών προδιαγραφών, βιοδιασπώμενα και μη τοξικά. Προσφέρουμε μια εύκολη και σίγουρη καθαριότητα με μυκητοκτόνο και μικροβιοκτόνο αποτέλεσμα.

Η Vita melia είναι μια Ελληνική Εταιρία Κοινωνικού Marketing γι΄ αυτό και δρα ανθρωποκεντρικά, βασισμένη στην ελληνική νοοτροπία και πραγματικότητα. Όραμά μας είναι να γίνουμε η μεγαλύτερη ελληνική εταιρία στο είδος μας, διατηρώντας όμως αναλλοίωτο τον ηθικό και κοινωνικό μας ρόλο. Στόχος μας η ωφελιμότητα από τα προϊόντα μας και η συνεχής προσπάθειά μας να παρέχουμε αποτελεσματικές υπηρεσίες, καινοτόμα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Στη Vita melia έχουμε επίκεντρο τον άνθρωπο και σκοπό τη μέγιστη ικανοποίησή του!

ΩΡΑΡΙΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ
Δευτ - Τετ - Παρ: 9:00 πμ. - 20:00 μμ.
Τρ - Πέμπ: 9:00 πμ. - 17:00 μμ.
Σάββατο: 9:00 πμ. - 14:00 μμ

Γλώσσες

Μητρώα Επιχειρήσεων

  • Μητρώο Ελληνικών Επιχειρήσεων

Photo Gallery

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική