QS PROFESSIONAL

  • 40 εμφανίσεις

 QS PROFESSIONAL

ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΙΑΤΡΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ
Το 1987 μια μικρή ομάδα επιστημόνων ερχόμενοι από μια μεγάλη φαρμακευτική εταιρία, ίδρυσαν την QS Professional-Biodomus εταιρία παραγωγής επαγγελματικών καλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, καταθέτοντας την εμπειρία, τη τεχνογνωσία και τη δημιουργικότητα τους.
Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία των QUATRE SAISONS, καινοτόμων επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων με φυσικής προέλευσης βιοτεχνολογικά ενεργά συστατικά, υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας, αλλά πάντοτε με γνώμονα το μέγιστο σεβασμό στην ασφάλεια της φύσης και του ανθρώπου.
Τα QUATRE SAISONS είναι μια ολοκληρωμένη σειρά επαγγελματικών καλλυντικών προϊόντων, που συνδυάζει μεγάλη συγκέντρωση βιολογικών και βιοτεχνολογικών ενεργών συστατικών, στην αιχμή των εξελίξεων της κοσμετολογίας.
Η μέθοδος παραγωγής και συσκευασίας των καλλυντικών προϊόντων τηρεί τους κανόνες ορθής διαδικασίας παραγωγής(GMP) με πιστοποίηση κατά GMP,ΙSO 22716,ενώ έχει πιστοποιηθεί και με ISO 9001.
Η εταιρία, έχει αναπτύξει ένα πολύ σημαντικό τμήμα, έρευνας και ανάπτυξης,(RND), για την ανάπτυξη των πιο σύγχρονων μορφών καλλυντικών και ιατροτεχνολογικών προϊόντων, ενώ είναι πιστοποιημένο εργοστάσιο για παραγωγή προϊόντων, πιστοποιημένων κατά COSMOS Organic και Natural,από τον Γερμανικό οργανισμό BDIH.
Σήμερα τα προϊόντα της QS Professional χωρίζονται σε 2 βασικές σειρές. Τα QUATRE SAISONS Professional cosmetics και τα QUATRE SAISONS Skin care dermocosmetics.
Το όραμα της QS Professional είναι να συνεχίζουμε με το ίδιο πάθος, ειλικρίνεια και δημιουργικότητα, να σας προσφέρουμε υψηλής ποιότητας καλλυντικά προϊόντα και τις τέσσερις εποχές του χρόνου.

Γλώσσες

Κατηγορία Επαγγέλματος

  • Καλλυντικά

Μητρώα Επιχειρήσεων

  • Μητρώο Ελληνικών Επιχειρήσεων

Photo Gallery

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική