Strada Marina Hotel

  • 51 εμφανίσεις

 Strada Marina Hotel

Το ξενοδοχείο Strada Marina, βρίσκεται στην γραφική πόλη της Ζακύνθου, στην πιο προνομιακή θέση, για τους ταξιδιώτες που επιθυμούν να ανακαλύψουν τις ομορφιές του νησιού και τον κοσμοπολίτικο παλμό της πόλης. Επιλογή αξίας για τους επισκέπτες, χαρακτηρίζεται για την αίσθηση ιδιωτικότητας και τις υπηρεσίες και τις παροχές του, που έχουν δημιουργηθεί για να καλύψουν τις διαφορετικές ανάγκες και επιθυμίες κάθε επισκέπτη.

Το ξενοδοχείο Strada Marina αποτελεί έναν δημοφιλή προορισμό, με την αδιαμφισβήτητα μαγευτική θέα στα σμαραγδένια νερά του Ιονίου.

Το ξενοδοχείο διαθέτει 112 πλήρως εξοπλισμένα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια που κυμαίνονται από Classic σε Deluxe σουίτες. Απολαύστε όλες τις υπηρεσίες στο δωμάτιο σας, όπως κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση με ψηφιακά κανάλια και δωρεάν Wi-Fi.

Αφήστε το μεσογειακό αεράκι από το ιδιωτικό σας μπαλκόνι να σας ξεκουράσει μετά από μια γεμάτη ημέρα ή γευτείτε ένα δροσιστικό κοκτέηλ στο μπαρ στο υπέροχο roof garden με τη δύση του ηλίου.

Η αφοσιωμένη ομάδα μας θα προσπαθήσει να καλύψει όλες τις ανάγκες σας και να κάνει τη διαμονή σας στην Ζάκυνθο αξέχαστη. Η υποδοχή μας είναι διαθέσιμη όλο το εικοσιτετράωρο,7 ημέρες την εβδομάδα, ενώ το φιλικό και εξυπηρετικό προσωπικό μας θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια τους για να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις και να κάνει τη διαμονή σας όσο ανέμελη και ξεκούραστη γίνεται.

Κατηγορία Επαγγέλματος

  • Ξενοδοχεία

Μητρώα Επιχειρήσεων

  • Μητρώο Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων

Photo Gallery

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική