Lomeniz Hotel

  • 30 εμφανίσεις

 Lomeniz Hotel

Το Ξενοδοχείο Lomeniz είναι μια μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα 200 δωματίων που ανταποκρίνεται πλήρως στις σύγχρονες απαιτήσεις. Βρίσκεται στην παραλία Ζέφυρος, μόλις 1.5 χλμ από την πόλη της Ρόδου και 1 χλμ από την Παλιά Πόλη. Αποτελεί την ιδανική επιλογή για τις καλοκαιρινές διακοπές, καθώς συνδυάζει ιδανικά την παραλιακή τοποθεσία, με την εύκολη πρόσβαση στο κέντρο της πόλης και τα αξιοθέατα.

Τα δωμάτια του Ξενοδοχείου Lomeniz είναι άνετα και πλήρως εξοπλισμένα έτσι ώστε να σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας. Όλοι οι χώροι του ξενοδοχείου είναι προσεγμένοι και προσφέρουν όλες τις σύγχρονες ανέσεις, κάνοντας τη διαμονή σας μια αξέχαστη εμπειρία. (24 Ώρες Υποδοχή Ξενοδοχείου, Express Check-In/Check-Out, Sun Terrace, Αίθριο, Ανελκυστήρας, Αποσκευές Αποθήκευσης, Δωμάτια για Μη Καπνίζοντες, Ειδικός Χώρος Καπνιστών, Θέρμανση, Κλιματισμός, Κοινοί και Ιδιωτικοί χώροι είναι Μη Καπνίζοντες, Οικογενειακά Δωμάτια, Φιλικό προς τους ομοφυλόφιλους, Χρηματοκιβώτιο, Χώρος Στάθμευσης)

Το έμπειρο και φιλικό προσωπικό του ξενοδοχείου βρίσκεται πάντα στη διάθεσή σας, προσφέροντας κάθε βοήθεια ή πληροφορία σχετικά με την διαμονή σας στο νησί της Ρόδου.

Το προσωπικό μας

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική