Domino΄s Pizza

  • 53 εμφανίσεις

 Domino΄s Pizza

Καλωσορίσατε στον κόσμο της Domino’s Pizza, της πρώτης εταιρείας στον κόσμο στο delivery πίτσας! Το πάθος μας για την ποιότητα και η μοναδική γεύση μίας Domino’s έχει δημιουργήσει εκατομμύρια pizza lovers σε περισσότερες από 80 χώρες στον κόσμο και 12,000 καταστήματα. Η αρχή της ιστορίας, μας πηγαίνει πίσω στις ΗΠΑ, το 1960 όταν ο Tom Monaghan μαζί με τον αδερφό του και ανοίγουν το πρώτο κατάστημα Domino’s Pizza στο Ypsilanti του Michigan. O Tom και ο James αποφασίζουν να ονομάσουν το κατάστημα DomiNick’s και ένα χρόνο αργότερα, ο Τom ανταλλάσει το αυτοκίνητο του με το μερίδιο του αδερφού του και το κατάστημα αλλάζει το όνομα σε Domino’s Pizza.

Η ιστορία της Domino’s Pizza στην Ελλάδα ξεκινάει τον Μάιο του 1996 με μια επίσης συναρπαστική ιστορία γεμάτη πρωτιές. Ανάμεσα σε αυτές βρίσκουμε το Domino’s Pizza Tracker που λειτούργησε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το 2003 και το πρώτο app για τα Windows 8. Σήμερα, μπορείτε να παραγγείλετε την αγαπημένη σας πίτσα μέσα από το dominos.gr, το mobile app, την Samsung Smart TV ή καλώντας στο 18318.

Κάθε Domino’s πίτσα ετοιμάζεται με τα ποιοτικότερα υλικά. Η φρέσκια ζύμη ανοίγεται την ώρα της παραγγελίας σας, σε κάθε ένα από τα 33 καταστήματά μας, με σκοπό να «φιλοξενήσει» την μοναδική συνταγή σάλτσας ντομάτας που παράγεται στην Αλίαρτο, την πραγματική μοτσαρέλλα με χαμηλά λιπαρά, το φημισμένο πεπερόνι και τα υπόλοιπα μοναδικά απολαυστικά υλικά!

Κατηγορία Επαγγέλματος

  • Πιτσαρίες

Μητρώα Επιχειρήσεων

  • Μητρώο Ελληνικών Επιχειρήσεων

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική