NIKITEAS FAMILY BAKERS
Το 1890 η οικογένεια Νικητέα άρχισε να δραστηριοποιείτε στην αρτοποιία, χρησιμοποιώντας ελληνικές πρώτες ύλες βασιζόμενη στις παραδόσεις του τόπου μας. Ήταν η πρώτη που ξεκίνησε στη Λακωνία το παξιμάδι που σήμερα είναι γνωστό σε όλη την Ελλάδα. Εξάγεται σε Αμερική-Καναδά-Αυστραλία-Κύπρο. Η παραγωγή του γίνεται σε σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις(με πρότυπα ISO-HACCP) στο 2ο χιλιόμετρο Ε.Ο Σπάρτης-Γερακίου, όπου λειτουργεί επιπλέον εστιατόριο-καφέ και μπορεί κανείς να δοκιμάσει από φρέσκα αρτοπαρασκευάσματα μέχρι πίτσα-κρεατικά-μακαρονάδες και άλλα πολλά. Τέλος, στα καταστήματα μας μπορείτε να βρείτε τοπικά παραδοσιακά προϊόντα όπως γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες και αλείμματα, οίνους, ξηρούς καρπούς, βότανα και μυρωδικά.