KERKINI FARM ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Η Kerkini Farm, η οικογενειακή φάρμα του Β. Παπαδόπουλου, είναι η μοναδική κάθετη μονάδα εκτροφής, παραγωγής, τυποποίησης και επεξεργασίας βουβαλίσιου κρέατος στην Ελλάδα και βρίσκεται δίπλα στην πανέμορφή λίμνη Κερκίνη του Ν. Σερρών, έναν από τους 10 διεθνούς σημασίας, προστατευόμενους υγροβιότοπους από τη Διεθνή Συνθήκη Ramsar.
Η εκτροφή των βουβαλιών σε ένα περιβάλλον με τόσο πλούσια και αρωματική βλάστηση δίνει στο κρέας τους, μια τόσο ξεχωριστή και ιδιαίτερη γεύση, μεταφέροντας την εμπειρία του φρέσκου βουβαλίσιου κρέατος στο οικογενειακό τραπέζι.
Στο σύγχρονο ιδιόκτητο εργαστήριο της, ελέγχει απόλυτα την ποιότητα των προϊόντων της, εφαρμόζοντας ευρωπαϊκά πρότυπα υγιεινής και διασφάλισης ποιότητας (ISO 2005:22000).
Με κύριο κριτήριο τις σύγχρονες τάσεις για ισορροπημένη διατροφή, δημιουργεί και διαθέτει στην Ελληνική αγορά και πρόσφατα στου εξωτερικού, κορυφαίας ποιότητας γευστικά προϊόντα βουβαλίσιου κρέατος, που διακρίνεται για την υψηλή θρεπτική του αξία και τα χαμηλά λιπαρά, καθιστώντας το άριστη διατροφική επιλογή για όλη την οικογένεια.