ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΙΑΝΝΑΡΑΣ
Στον τόπο μας, έχουμε ιδιαίτερη αδυναμία στα αυθεντικά προϊόντα. Μας αρέσει ότι επιλέγουμε για εμάς και τους δικούς μας ανθρώπους να είναι από αγνά υλικά. Δουλεύοντας με αγάπη και μεράκι και εξοπλισμένη με σύγχρονες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις έκτασης 1.000 τμ στην περιοχή Θολό του Νομού Ηλείας, η εταιρεία μας αναπτύσσεται κοιτάζοντας με σιγουριά το μέλλον.
Με την ποιότητα, την ελληνικότητα και τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων μας λόγω της χρήσης αγνών πρώτων υλών χωρίς συντηρητικά (100% σιμιγδάλι, αυγά και γάλα) και έχοντας κτίσει σχέσεις εμπιστοσύνης, πετύχαμε να δημιουργήσουμε μια εταιρεία ταυτισμένη τόσο με ποιοτικά γευστικά παραδοσιακά ζυμαρικά φυσικής αποξήρανσης όσο και με πιο ιδιαίτερες γεύσεις που σκοπό έχουν να γοητεύσουν και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους, διαθέτοντας τα στην Ελληνική αγορά και πρόσφατα στου εξωτερικού.
Η ΗΛΙΣ ελέγχει απόλυτα την ποιότητα των προϊόντων της, εφαρμόζοντας Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων, σύμφωνα με το Διεθνές Πρότυπο ISO 22000:2005
Ενώ για το 2015 η ΗΛΙΣ απέσπασε την ανώτερη διάκριση, Superior Taste Award – 2 αστέρια από το Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας (iTQi).