Γιδιάρης Κωνσταντίνος
Η εταιρεία «ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ – ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ ΓΙΔΙΑΡΗΣ Α.Ε.» βρίσκεται στο Χαϊκάλι Αχαΐας, ένα ημιορεινό οικισμό δίπλα στις όχθες του ποταμού Παραπείρρου.
Σε αυτή τη γη, από το 1960, η οικογένεια μας με πρωτοπόρο τον αείμνηστο πατέρα μας Σωτήρη Γιδιάρη, δημιούργησε τους Αμπελώνες από την παραγωγή των οποίων τροφοδοτούσε τα τοπικά οινοποιεία έως τη δεκαετία του 1990.
Έκτοτε δημιουργήσαμε τη δική μας σύγχρονη οινοποιητική μονάδα και εκμεταλλευόμενοι μια μεγάλη ποικιλία σταφυλιών προερχομένων από ελληνικές και ξένες ποικιλίες όπως πχ. Ροδίτη, Μοσχάτο Ρίου, Μαυροδάφνη, Αυγουστιάτη, Syrah, Merlot, παράγουμε και εμφιαλώνουμε ποιοτικά κρασιά με αγάπη και μεράκι.
Το 2006 οι δραστηριότητες μας επεκτάθηκαν στον τομέα του ελαιόλαδου. Η δημιουργία μιας υπερσύγχρονης μονάδας με φυγοκεντρικούς διαχωριστές τελευταίας τεχνολογίας, μας έδωσε τη δυνατότητα επεξεργασίας βιολογικού ελαιόκαρπου.
"Σε αυτό τον ευλογημένο τόπο γεννήθηκαν οι πρόγονοι μας, σε αυτό τον τόπο γεννηθήκαμε και εμείς, εδώ ζούμε και μεγαλώνουμε, δουλεύοντας αυτή τη γη με μόχθο και αγάπη."