ALCO A.E.B.E.

ALCO A.E.B.E.

ALCO A.E.B.E.

Η AL-CO Α.Ε.Β.Ε ιδρύθηκε το 1972 από τους Αλέξανδρο Μουρατίδη και Κωνσταντίνο Τσάμο.
Σήμερα η διοίκηση ασκείται από την δεύτερη γενιά, παραμένοντας πάντα πιστή στην φιλοσοφία και στο όραμα των ιδρυτών της.
Το αρχικό αντικείμενο δραστηριότητας ήταν η επεξεργασία – τυποποίηση & εμπορία – διανομή μπαχαρικών και α’ υλών ζαχαροπλαστικής.
Σήμερα η εταιρεία απασχολεί περίπου 50 εργαζόμενους και υπάρχουν 2 κλάδοι : ο εμπορικός & ο παραγωγικός.
Ο εμπορικός κλάδος (αριθμεί περίπου 6000-6500 κωδικούς προϊόντων) ασχολείται με την εμπορία και διανομή συσκευασμένων τροφίμων και αναψυκτικών, απορρυπαντικών, καλλυντικών, χαρτικών, πλαστικών ειδών κ.α.
Είναι ειδικός συνεργάτης σε μεγάλο αριθμό Βιομηχανιών και Βιοτεχνιών κυρίως του ελλαδικού χώρου.
Ο παραγωγικός κλάδος (αριθμεί περίπου 600 κωδικούς προϊόντων) ασχολείται με την εισαγωγή, επεξεργασία και τυποποίηση μπαχαρικών – ξηρών καρπών – α’ υλών ζαχαροπλαστικής – αρωματικών φυτών καθώς και θρησκευτικών και διαφόρων άλλων ειδών.
Η εταιρεία μας εξυπηρετεί ένα ευρύ φάσμα πελατών όπως αλυσίδες σουπερμάρκετ, καταστήματα HO.RE.CA, κρεοπωλεία, μικρά παντοπωλεία καθώς και διάφορους επαγγελματίες λόγω της μεγάλης ποικιλίας προϊόντων που διαθέτει.
Οι πελάτες μας κατανέμονται σε όλους τους νομούς της Βόρειας Ελλάδας καθώς και στους νομούς Λέσβου, Κέρκυρας, Χίου μέσω ειδικών συνεργατών. Ταυτόχρονα, σημαντικό μέρος των προϊόντων μας ταξιδεύει στην αγορά του εξωτερικού σε χώρες όπως: Γερμανία, Σουηδία, Βέλγιο καθώς και σε χώρες των Βαλκανίων.
Στα πλαίσια της φιλοσοφίας μας, στηρίζουμε τον Έλληνα Παραγωγό, αγοράζοντας μεγάλο αριθμό προϊόντων της ελληνικής γης αναδεικνύοντας την ποιότητα τους τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Πολλά από τα αρωματικά φυτά καλλιεργούνται σε ιδιόκτητες εκτάσεις, με τον πιο σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό.
H εταιρεία μας διατηρεί σύστημα υγιεινής & διασφάλισης ποιότητας HACCP & ISO 9001.
Στεγαζόμαστε σε χώρο 10.000 τ.μ. με έδρα το Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.
Στο χώρο της παραγωγής υπάρχουν 35 μηχανήματα, 17 μηχανήματα επεξεργασίας μπαχαρικών, 7 μηχανήματα επεξεργασίας ξηρών καρπών 11 μηχανήματα τυποποίησης μπαχαρικών και ξηρών καρπών, 2 φούρνοι ψησίματος και 6 θάλαμοι συντήρησης.
Ο υπερσύγχρονος εξοπλισμός μας δίνει την δυνατότητα για παροχή υπηρεσιών Private Label στους πελάτες μας, του εσωτερικού και εξωτερικού διευρύνοντας τις δυνατότητες εξυπηρέτησης και συνεργασίας.
Η εταιρεία μας διαθέτει ιδιόκτητο στόλο οχημάτων που αριθμεί πάνω από 25 φορτηγά αυτοκίνητα και μας παρέχει τη δυνατότητα να φτάνουμε γρήγορα και αποτελεσματικά, μεταφέροντας τα προϊόντα με τον πιο ασφαλή τρόπο ακόμα και στα πιο απομακρυσμένα σημεία.
Η εταιρεία έχει δώσει μεγάλη βαρύτητα στην εκπαίδευση, εξέλιξη αλλά και στην ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού που ταυτόχρονα με την διαρκή αναβάθμιση του μηχανολογικού εξοπλισμού είναι σε θέση να προσφέρει την καλύτερη δυνατή ποιότητα προϊόντων και υπηρεσιών στο συντομότερο δυνατό χρόνο.

Add Comment0