THEANGELIS

  • 48 εμφανίσεις

 THEANGELIS

Το όνομα Theangelis είναι η ποιητική επονομασία ενός φυτού «σταλμένο από τους θεούς». Είναι ένα αγαθοεργό δημιούργημα της φύσης που εξυψώνει τον άνθρωπο στο θείο. Από αυτό αντλούμε την έμπνευσή μας και δημιουργούμε τα υψηλής ποιότητας προϊόντα μας, τα οποία αποτελούν ένα πλεονέκτημα προστιθέμενης αξίας στις υπηρεσίες των πελατών μας.

Το λογότυπό μας δημιουργήθηκε σε πλήρη αρμονία με το θεϊκό φυτό αυτό, είναι εμπνευσμένο από αρχαία ελληνικά αριστουργήματα ενώ το σχήμα του, παραπέμπει στη μεσογειακή γυναίκα με τις έντονες καμπύλες!

Η Ελληνική Εταιρεία ΤHEANGELIS μπορεί να σας προσφέρει πολύτιμα κι αποκλειστικά προϊόντα αλλά και στιγμές χαλάρωσης μέσα από μια μεγάλη ποικιλία για την υγεία και ομορφιά των πελατών σας.

Η αποκλειστική συνεργασία μας με Πανεπιστημιακές Σχολές αλλά και Ερευνητικά Κέντρα και Ινστιτούτα μας δίνει μοναδικές δυνατότητες ευελιξίας, σχεδιασμού κι ανάπτυξης με αποτέλεσμα να μπορούμε να σχεδιάσουμε τη δική σας εξειδικευμένη σειρά προϊόντων περιποίησης, υγείας και ομορφιάς, προσαρμοσμένη αποκλειστικά στην εξυπηρέτηση της επιχείρησής σας.

Οι ολοκληρωμένες οικογένειες προϊόντων που ήδη είναι διαθέσιμες, καλύπτουν κάθε πτυχή των αναγκών μιας Ξενοδοχειακής Επιχείρησης, ενός Κέντρου Ευεξίας κι Ευζωίας, ενός Κέντρου Αισθητικής, ενός Γυμναστηρίου αλλά και κάθε Καταστήματος που θέλει να ξεχωρίζει για τα πολυτελή κι αποκλειστικά αγαθά που εμπιστεύεται για τους πελάτες του.

ΌΡΑΜΑ ΚΙ ΑΞΙΕΣ
Με πηγή έμπνευσης τη δεξαμενή της αρχαιοελληνικής γνώσης, η εταιρεία THEANGELIS πετυχαίνει να κάνει τα φυτικά καλλυντικά μια προσιτή πολυτέλεια για όσους επιθυμούν το καλύτερο για τον εαυτό τους, προσανατολισμένη πάντα στις αρχές και τις αξίες που έχουμε θέσει ως αδιαπραγμάτευτη αξία μας.

Η THEANGELIS δραστηριοποιείται στην Ελληνική Επικράτεια ενώ σύντομα θα κάνει την εμφάνισή της και στη Διεθνή αγορά.

ΤΑ ΒΑΣΙΚΑ ΜΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΑ
•Luxury Hotel Amenities
•Hotel Amenities
•SPA Products
•Home SPA Products

Η THEANGELIS είναι η άριστη επιλογή για Hotel Amenities, αλλά και Luxury Κέντρων Ομορφιάς, καθώς τα προϊόντα φυτικών καλλυντικών ανταποκρίνονται στις προσδοκίες και των πιο απαιτητικών. Η αγάπη και ο σεβασμός της εταιρίας για την ιδιαιτερότητα του κάθε πελάτη, ο οποίος αποτελεί μια μοναδική και ξεχωριστή προσωπικότητα, μετατρέπει τη δύναμη της φύσης σε ένα πολυτελές προϊόν που στηρίζεται στο αρχέγονο ιδανικό της ομορφιάς!

Κατηγορία Επαγγέλματος

  • Καλλυντικά

Μητρώα Επιχειρήσεων

  • Μητρώο Ελληνικών Επιχειρήσεων

Photo Gallery

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική