ΟΙΚΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΝΑΡΗ

  • 43 εμφανίσεις

 ΟΙΚΟΣ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΝΑΡΗ

Απο το 1976 που ασχολούμαι με το χώρο της ομορφιάς και της αισθητικής έως σήμερα, βρίσκομαι δίπλα σας με εξειδικευμένα προϊόντα και προσιτές τιμές.

Όλα αυτά τα χρόνια η εμπιστοσύνη σας συνέβαλε στη στήριξη και την εξέλιξη της εταιρίας.

Ο οίκος Καλλυντικών Κατερίνα Χνάρη, η CDB Cosmetics και εγώ προσωπικά σας ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεργασία.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οτιδήποτε χρειαστείτε.

Για να ξέρετε τι αγοράζετε:
Εξαιρετική ποιότητα στις σωστές τιμές.

Όλα τα προϊόντα του καταλόγου παρασκευάζονται στην Ελλάδα, σύμφωνα με τις ιδιαίτερα αυστηρές απαιτήσεις της νομοθεσίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης και είναι γνωστοποιημένα στον Ε.Ο.Φ.

Οι πρώτες ύλες τους είναι φυτικά συστατικά υψηλής ποιότητας, προσεκτικά επιλεγμένα, με γνώμονα την αποτελεσματικότητα, την ασφάλεια και τον υψηλότερο σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον. Τα «δραστικά» συστατικά που περιέχονται στις συνθέσεις των προϊόντων είναι φυσικής ή βιοτεχνολογικής προέλευσης και καλύπτονται από αναλυτικές μελέτες αποτελεσματικότητας, ενώ περιέχονται στις απαραίτητες ποσοστώσεις ώστε να είναι πραγματικά αποτελεσματικά.

Δερματολογικά ελεγμένα και υποαλλεργικά.

Η παραγωγή και συσκευασία των προϊόντων γίνεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις που πληρούν τις αυστηρές προδιαγραφές του GMP και διαθέτουν τη σχετική άδεια για την παραγωγή και τη συσκευασία καλλυντικών. Έτσι εξασφαλίζεται η υψηλή και σταθερή ποιότητα των προϊόντων.

Ο σχεδιασμός κάθε σειράς γίνεται από εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του τμήματος Research & Development, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες του καταναλωτή χωρίς να επιβαρύνει τον οργανισμό του με περιττές ουσίες.

Στο Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου εξειδικευμένοι επιστήμονες πραγματοποιούν φυσικοχημικούς και μικροβιολογικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας.

Εξαιτίας της αυστηρής επιλογής των πρώτων υλών και του κόστους παραγωγής τους, τα καλλυντικά του καταλόγου διατίθενται μόνο από ιδιωτικά δίκτυα διανομής, για να εξασφαλίζονται οι χαμηλές τους τιμές.

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική