FBM Anagenessis Personal Clinic

  • 46 εμφανίσεις

 FBM Anagenessis Personal Clinic

Η ελληνική εταιρεία FBM Anagenessis Personal Clinic ξεκίνησε πριν 3 χρόνια με ένα διαφορετικό μάρκετινγκ από αυτό που γνωρίζουμε.

Επένδυσε μεγάλα κεφάλαια στην έρευνα και στις ακριβές φόρμουλες έτσι ώστε να δώσει πραγματικά αποτελέσματα χωρίς να στηριχτεί στην διαφήμιση και στις εκθέσεις.

Κατάφερε μέσα σε λίγους μήνες να εδραιωθεί στην αγορά των καλλυντικών και να ανταγωνίζεται μεγάλους ξένους οίκους.

Πρωτοπόρος στις καινοτομίες στα 3 χρόνια από την γέννηση της, δημιουργεί πρώτη στο χώρο των καλλυντικών ηλεκτρονικό περιοδικό για να ενημερώνει για καθετί καινούργιο στο χώρο της κοσμητολογίας και για διάφορα θέματα που αφορούν τους καταναλωτές.

Η ελληνική εταιρεία FBM Anagenessis Personal Clinic πάντα θέλει να συνεργάζεται με τον καταναλωτή και τους συνεργάτες της. Γι’ αυτό θα θέλαμε να ακούσουμε την δικής σας πρόταση και αν υπάρχουν κάποια λάθη ώστε να τελειοποιήσουμε την ιδέα μας.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους πελάτες μας τους συνεργάτες μας και τους αισθητικούς που μας δώσανε φωτογραφίες από το αρχείο τους με τις θεραπείες μας.

ΣΑΣ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΗΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ

Η εταιρία FBM Anagenessis Personal Clinic σκέφτεται τον πλανήτη και το άτομο δημιουργώντας προϊόντα που επιφέρουν την ισορροπία στο πρόσωπο, στο σώμα, στη ψυχή και το περιβάλλον.

Η FBM Anagenessis Personal Clinic στη συνεχή αναζήτηση για το καλύτερο, χρησιμοποίησε κορυφαίους χημικούς σε συνεργασία με εξειδικευμένους αισθητικούς, με στόχο να δημιουργηθεί μια σειρά με καλλυντικά ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΑ και με τα καλύτερα αποτελέσματα για τη νεότητα και την υγεία του προσώπου και του σώματος.

Η FBM Anagenessis Personal Clinic είναι η μόνη εταιρεία που με τα προϊόντα κ τις θεραπείες της μπορεί να σας δώσει πραγματικά αποτελέσματα και θα δείτε τ πρόσωπο σας να φωτίζει να συσφίγγει και να επανορθώνει τα σημάδια γήρανσης.
Δείτε το πρόσωπο σας νεότερο κατά 10 με 15 χρόνια!!
Και πάντα με φυσικό τρόπο.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
Τα αποτελέσματα είναι πραγματικά.

Κατηγορία Επαγγέλματος

  • Μητρώο Ελληνικών Επιχειρήσεων

Photo Gallery

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική