.

  • 147 εμφανίσεις

 .

Το έτος 1928 η επιχείρηση με ιδρυτή της τον Κωνσταντίνο Τοσκούδη ξεκινά τη δραστηριότητα της αρχικά με την εμπορία ελαιολάδου και από το 1955 με την επεξεργασία, τυποποίηση και εξαγωγή σταφίδων σε ιδιόκτητο εργοστάσιο εντός της πόλης του Ηρακλείου.

Το 1981 ολοκληρώνεται μια υπερσύγχρονη ιδιόκτητη μονάδα στην βιομηχανική περιοχή Ηρακλείου με έκταση οικοπέδου 15.000 τ.μ. και καλυμμένη επιφάνεια 12.000 τ.μ. όπου γίνεται η επεξεργασία, τυποποίηση και συσκευασία των σταφίδων.

Το έτος 1986 εισέρχεται στον τουριστικό κλάδο, εκτελώντας πλήρη ανακαίνιση και αναπαλαίωση στο διατηρητέο κτίσμα της οικογένειας, μετατρέποντας το σε ξενοδοχείο με πολυτελείς μεζονέτες, σουίτες με τον διακριτικό τίτλο “Captain’s House Hotel-Suites” στο Πάνορμο Ρεθύμνου.

To 1989 κτίζει το δεύτερο ξενοδοχειακό συγκρότημα ενοικιαζομένων διαμερισμάτων, 3 αστέρων, με τον διακριτικό τίτλο “Paradise Hotel-Apartments” στην παραλιακή περιοχή Σταλίδος Κρήτης.

Το έτος 1999 ξεκινά η ανοικοδόμηση της τρίτης ξενοδοχειακής μονάδας, 4 αστέρων στην περιοχή Χερσονήσου Κρήτης, η οποία ολοκληρώνεται το 2001 με τον διακριτικό τίτλο “Grand Hotel Holiday Resort”.

To εργοστάσιο σταφίδων καθώς και οι ξενοδοχειακές μονάδες λειτουργούν υπό την αιγίδα της νέας γενιάς των διαδόχων της οικογένειας Τοσκούδη οι οποίοι συνεχίζουν ακούραστα και με υψηλό αίσθημα ευθύνης την ανοδική πορεία της εταιρείας.

Κατηγορία Επαγγέλματος

  • Ξενοδοχεία

Μητρώα Επιχειρήσεων

  • Μητρώο Ελληνικών Επιχειρήσεων

Photo Gallery

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική