Matilda Hotel

  • 55 εμφανίσεις

 Matilda Hotel

Matilda Hotel
Το MATILDA βρίσκεται στην ομορφότερη περιοχή της Ζακύνθου, στο Βασιλικό, τον βιότοπο της χελώνας Caretta-Caretta, και απέχει μόλις 7 χιλιόμετρα από την πόλη της Ζακύνθου και 9 χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο και υψώνεται πάνω από την γραφική παραλία του Πόρτο Ζόρο.

Οι εξωτερικοί χώροι του MATILDA είναι ένα μπαλκόνι στο Ιόνιο. Χαίρεσαι τον ήλιο στο νησιώτικο πλακόστρωτο και ολόγυρά σου σε γεμίζει το πράσινο της ΖΑΚΥNΘΟΥ. Στα δωμάτια του MATILDA χαίρεσαι την απέριττη πολυτέλεια του λιτού και καλαίσθητου χώρου, απολαμβάνοντας την ονειρεμένη θέα του βουνού και της θάλασσας ταυτόχρονα.

Με το φροντισμένο πρωινό στην τραπεζαρία του MATILDA, ξεκινά η μέρα με τη γλυκιά αίσθηση της ζεστής φιλοξενίας. Το snack-bar του MATILDA δίπλα στις πισίνες είναι η αναγκαία αντίθεση στον ειδυλλιακό χώρο. Οι άνθρωποι του snack-bar θα είναι συνέχεια κοντά σας για να σας προσφέρουν είτε ένα ποτό είτε ένα κρύο πιάτο ενώ θα απoλαμβάνετε τον καυτό ήλιο της μέρας ή τα μαγευτικά ηλιοβασιλέματα.

Το MATILDA είναι ένα Επτανησιακό Αρχοντικό που διαθέτει 120 κλίνες στα άνετα, «επώνυμα» δωμάτια, με δικό του μπαλκόνι το καθένα με θέα στη θάλασσα και στο βουνό.

Εκτός των δύο bars (εσωτερικό και εξωτερικό), διαθέτει σαλόνι, δύο πισίνες, παιδική χαρά και εστιατόριο με Ζακυνθινή Κουζίνα που τηρεί τις προδιαγραφές της υγιεινής διατροφής, αφού τα βασικά υλικά που χρησιμοποιούνται όπως το λάδι και τα κηπευτικά προέρχονται απ’ τον απέραντο κήπο του Ξενοδοχείου. Οι διακοπές στο MATILDA δικαιολογημένα μένουν αξέχαστες αφού εκτός των άλλων το κέφι στις μουσικοχορευτικές βραδιές του είναι μοναδικό.

Κατηγορία Επαγγέλματος

  • Ξενοδοχεία

Μητρώα Επιχειρήσεων

  • Μητρώο Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων

Photo Gallery

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική