Ξενοδοχείο Ανέτης

  • 55 εμφανίσεις

 Ξενοδοχείο Ανέτης

Anetis Beach Hotel

Το Ξενοδοχείο Anetis Beach, είναι μια ξεχωριστή οικογενειακή επιχείρηση έτοιμο να σας προσφέρει αξέχαστες και χαλαρωτικές διακοπές αφήνοντας σας τις καλύτερες αναμνήσεις και εικόνες από την Ζάκυνθο.

Χτισμένο μπροστά στην πεντακάθαρη και βραβευμένη με γαλάζια σημαία παραλία του Τσιλιβή Ιδανικό για διακοπές με την οικογένεια καθώς βρίσκεται σε ένα ασφαλές περιβάλλον κατάλληλο για παιδιά αλλά και μεγάλους ανθρώπους, προσφέροντας ανέσεις για όλη την οικογένεια. Σας αγκαλιάζουμε φιλόξενα και θα προσπαθήσουμε να σας κάνουμε να νιώσετε από το πρώτο λεπτό σαν το σπίτι σας.

Σε όλο το Anetis Beach Hotel είναι διαθέσιμο Wi-Fi internet access και όλα τα δωμάτια είναι επίσης εξοπλισμένα με τηλεόραση , air-condition, χρηματοκιβώτιο και ψυγείο. Και αν νομίζετε ότι σας χρειάζεται κάτι ακόμα το φιλικό προσωπικό μας θα είναι εκεί για να σας εξυπηρετήσει οποιαδήποτε στιγμή της μέρας.

Το Τσιλιβή

Το Anetis Beach Hotel βρίσκεται σε ένα από τα ομορφότερα τουριστικά θέρετρα της Ζακύνθου στο Τσιλιβή, ένα παραθαλάσσιο τουριστικό χωριό που φημίζεται για την ήσυχη και χαλαρωτική ζωή μέσα σε αυτό. Βρίσκεται πολύ κοντά στην πόλη της Ζακύνθου ( 4 χλμ). Η παραλία του είναι αμμώδης και πεντακάθαρη καθώς βραβεύεται συνεχώς με γαλάζια σημαία. Είναι πολύ ασφαλείς για μικρά παιδιά καθώς τα νερά είναι ρηχά και ζεστά. Το Τσιλιβή αποτελεί ένα ιδανικό μέρος για οικογένειες με μικρά παιδιά αλλά και επισκέπτες νεότερης ηλικίας καθώς συνδυάζει την νυχτερινή ζωή με την χαλάρωση.

LIFETIME BEACH BAR

Πάνω στην παραλία του Τσιλιβή μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο βρίσκεται το Life Time Beach Bar. Με ξαπλώστρες πάνω στην χρυσαφένια άμμο για να απολαμβάνεται όλη μέρα την παραλία μας. Εδώ μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ, το ποτό και το φαγητό σας.

Κατηγορία Επαγγέλματος

  • Ξενοδοχεία

Μητρώα Επιχειρήσεων

  • Μητρώο Συνεργαζόμενων Επιχειρήσεων

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική