Agrilia Hotel

  • 67 εμφανίσεις

 Agrilia Hotel

Το Ξενοδοχείο Μας
Σάς καλωσορίζουμε σε ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία ενηλίκων στη Ζάκυνθο!

Το boutique ξενοδοχείο Αγριλιά, στην καρδιά ενός πανέμορφου ελαιώνα, είναι μια δημιουργία του γνωστού αρχιτέκτονα και interior designer Σπύρου Σούλη.

Άνετο, κομψό και ήσυχο, το ξενοδοχείο μας αποτελεί ένα ορμητήριο για τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Η αρχιτεκτονική και η διακόσμηση του εναρμονίζονται με την τοπική αρχιτεκτονική και το καταπράσινο περιβάλλον. Η απέριττη κομψότητα και τα διακοσμητικά στοιχεία καθορίζουν το ιδιαίτερο στυλ του.

Στα δωμάτια του ξενοδοχείου μας στη Ζάκυνθο, η λιτή αισθητική, τα έργα τέχνης Ελλήνων και ξένων ζωγράφων, ο μοντέρνος φωτισμός και τα μίνιμαλ έπιπλα ενισχύονται με σύγχρονες ανέσεις και παροχές. Οι εξωτερικοί χώροι, ο κήπος και η πισίνα, πηγή δροσιάς για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού, συμπληρώνουν την εικόνα που ονειρευτήκατε για τις ξέγνοιαστες, ξεκούραστες, δροσερές ημέρες των διακοπών σας.

Ξύλινο deck γύρω απ την πισίνα και το jacuzzi, άνετες ξαπλώστρες, φωτεινά υφάσματα, φυτά, ιδιαίτερες γωνιές και το pool bar συνθέτουν το χώρο που δημιουργήσαμε για εσάς, για να ζήσετε άνετες και χαλαρές διακοπές. Αφεθείτε στο ατμοσφαιρικό περιβάλλον του ξενοδοχείου Αγριλιά και απλώς απολαύστε τη διαμονή σας σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Ζάκυνθο.

Κατηγορία Επαγγέλματος

  • Ξενοδοχεία

Μητρώα Επιχειρήσεων

  • Μητρώο Ελληνικών Επιχειρήσεων

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική