Ο «ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» στην Ε.Β.Η.Ε.

Ο «ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» στην Ε.Β.Η.Ε.

Ο «ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» στην Ε.Β.Η.Ε.

Την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022 ο Οργανωτικός Γραμματέας του «ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ», Απόστολος Μωραϊτέλλης,  παρουσίασε τους σκοπούς του Οργανισμού στην Γενική Συνέλευση της Ένωσης Βιομηχανιών Ηλιακής Ενέργειας.

Υποστηρίζοντας την  στρατηγική ανάπτυξης του Οργανισμού,  ο Απόστολος Μωραϊτέλλης αποδέχθηκε την πρόσκληση του Προέδρου της Ε.Β.Η.Ε. κου Ευθύμιου Σπανού να συμμετάσχει στην Γενική συνέλευση της Ε.Β.Η.Ε. στο ξενοδοχείο Holiday Inn Athens.

Στην ομιλία του προς τα μέλη της Ένωσης είχε την δυνατότητα να τους ενημερώσει για τις δράσεις του οργανισμού προβάλλοντας την σημασία της δικής τους συμμετοχής σε αυτόν.

Όπως τόνισε στην ομιλία του σε αυτήν την κρίσιμη  περίοδο έπειτα από την δεκαετή οικονομική κρίση και τις παρενέργειες της πανδημίας Covid 19 ο   Οικονομικός πατριωτισμός που χρειάζεται να επιδείξει ο Έλληνας  αφορά όλους και δεν μπορούν να απουσιάσουν από την προσπάθεια του «Επιμένων Ελληνικά»  επιτυχημένοι επιχειρηματίες μέλη της Ε.Β.Η.Ε.

Η προβολή του  διαφημιστικού  τηλεοπτικού  σποτ του 1985 παραγωγής του «Επιμένων Ελληνικά” και της Ε.Β.Η.Ε. στο οποίο διαφημίζονταν τα οφέλη από την χρησιμοποίηση του ηλιακού θερμοσίφωνα φόρτισε συναισθηματικά την ατμόσφαιρα  αφού στην αίθουσα παραβρίσκονταν μέλη που είχαν συμμετάσχει σε εκείνη την παραγωγή.

Η συμμετοχή του «ΕΠΙΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ» στην Γενική Συνέλευση της Ε.Β.Η.Ε. είχε σαν αποτέλεσμα να καλωσορίσουμε νέα μέλη με σημαντική θέση στην επιχειρηματική κοινότητα της χώρας.