Μαρούδας Ιωάννης – MOBILEPRO.EU

Μαρούδας Ιωάννης – MOBILEPRO.EU

Μαρούδας Ιωάννης – MOBILEPRO.EU

Η εταιρεία-μέλος του Επιμένων Ελληνικά COMPHONE η οποία δημιούργησε το διαδικτυακό κατάστημα Mobilepro.gr το 2007, κατασκευάζει τις ελληνικές, πατενταρισμένες, χειροποίητες και πιστοποιημένες θήκες θωράκισης και προστασίας από την ακτινοβολία των κινητών τηλεφώνων MOBILEpro. Υπάρχουν θήκες για την πλειοψηφία των κινητών τηλεφώνων σε διάφορα μεγέθη και θήκες για προστασία των ομοιοπαθητικών φαρμάκων από την ακτινοβολία.

Με τις ίδιες προδιαγραφές κατασκευάζει επίσης τις θωρακισμένες πλάτες κινητών και tablet EMR SHIELD και τα κουτιά SUPERBOX, προστασίας από την ακτινοβολία των WI-Fi router / baby monitors / βάσεων ασύρματων τηλεφώνων DECT.

Τα παραπάνω Ελληνικά προϊόντα είναι πιστοποιημένα από τον Ομ. Καθηγητή Κυτταρικής Βιολογίας και Ραδιοβιολογίας Λουκά Χ. Μαργαρίτη, στο Εργαστήριο Βιοφυσικής Ακτινοβολιών, του Τομέα Βιολογίας Κυττάρου & Βιοφυσικής του Τμήματος Βιολογίας, στο Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Η εταιρεία αντιπροσωπεύει επίσης διάφορους εξειδικευμένους οίκους του εξωτερικού όπως η YShield για προϊόντα μόνωσης / θωράκισης από την ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία και την GIGAHERTZ SOLUTIONS που εξειδικεύεται σε όργανα μέτρησης ακτινοβολίας χαμηλών και υψηλών συχνοτήτων.

Τον Δεκέμβριο 2015 η εταιρεία μας μεγάλωσε και ξεκίνησε το διαδικτυακό κατάστημα (webshop / e-shop / web store ) MOBILEpro.EU.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.