"Ο ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ" ΒΟΡΙΖΑΝΟΣ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ

  • 93 εμφανίσεις

 "Ο ΛΟΥΛΟΥΔΗΣ" ΒΟΡΙΖΑΝΟΣ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ

Ο "Βοριζανός Ξυλόφουρνος" δεσπόζει εδώ και οχτώ χρόνια στο ορεινό χωριό Βόριζα στους πρόποδες του Ψηλορείτη. Η πλούσια γεύση, η ποιότητα και η αγνότητα των ντόπιων κρητικών πρώτων υλών, κάνουν το παξιμάδι μας να ξεχωρίζει.
Με το μεράκι της τελειότητας προσφέρει καθημερινά κορυφαία ποιότητα σε όλα τα προϊόντα που παράγονται, που είναι βασισμένα στην κρητική διατροφή, τον παραδοσιακό τρόπο παραγωγής παξιμαδιών αλλά και τον παραδοσιακό τρόπο ψησίματος στον ξυλόφουρνο. Εδώ συναντάται με απόλυτη επιτυχία το πάντρεμα του εκσυγχρονισμού των εγκαταστάσεων με τον παλιό καλό τρόπο παραγωγής των παππούδων μας.
Από τον "Βοριζανό Ξυλόφουρνο" μπορείτε να απολαύσετε μοναδικά παξιμάδια πάντοτε φρέσκα χωρίς συντηρητικά και μαγιά με προζύμι και πάντα ψημένα στον ξυλόφουρνο. Πρωτοπορήσαμε και με το νέο ψωμάκι σικάλεως όπου συμπεριλήφθηκε με επιτυχία στα παξιμάδια μας και είχε μεγάλη απήχηση στους πελάτες μας τους οποίους και ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την προτίμησή τους.
Τα κριτσίνια και τα βουτήματα του φούρνου μας είναι άλλο ένα στοίχημα που κερδίσαμε, αφού τα αγνά κρητικά υλικά έχουν την πρώτη θέση και σε αυτά.

Κατηγορία Επαγγέλματος

  • Αρτοζαχαροπλαστεία

Μητρώα Επιχειρήσεων

  • Μητρώο Ελληνικών Επιχειρήσεων

Photo Gallery

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική