ΟΙΚΟΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MADRAS - STEPA ΑΕΓΕ

  • 15 εμφανίσεις

 ΟΙΚΟΣ ΤΣΑΓΙΟΥ MADRAS - STEPA ΑΕΓΕ

Ο Οίκος Τσαγιού Madras δραστηριοποιείται από την δεκαετία του 1970 όταν ο Στέφανος Παπατζιάλας αποφάσισε να ασχοληθεί επαγγελματικά με το τσάι και τον πολιτισμό του, μετατρέποντας το από ένα ρόφημα που πίναμε όταν «ήμασταν άρρωστοι», σε μία συνήθεια απόλαυσης.

Έχουμε την τεχνογνωσία να επιλέγουμε τα είδη που εισάγουμε θέτοντας τα δικά μας κριτήρια ποιότητας, και επιμελούμαστε οι ίδιοι τα χαρμάνια μας με σκοπό να ταιριάζουν με τις γευστικές προτιμήσεις των καταναλωτών.

Το 1991 ξεκίνησε η λειτουργία του τεϊοπωλείου Madras με μία από τις μεγαλύτερες ποικιλίες στην Ευρώπη (περισσότερα από 400 είδη), που συνοδεύεται από μία μεγάλη ποικιλία σε σκεύη όπως τσαγιέρες, κούπες, σουρωτήρια κλπ.

Το 2005 ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με το Μπενάκειο Φυτοπαθολογικό Ινστιτούτο χάρη στις έρευνες και τη στήριξη του οποίου εφαρμόζουμε μία νέα μέθοδο απεντόμωσης των ελληνικών αρωματικών φυτών και βοτάνων χωρίς τη χρήση χημικών. Σχεδόν όλα τα αρωματικά φυτά και βότανα, που χρησιμοποιούμε, είναι αυτοφυή, δηλαδή άγρια (βιολογικής γεωργίας) πιστοποιημένα από τη ΔΗΩ.

Τα προϊόντα μας διανέμονται, στην εσωτερική αγορά και διακρίνονται σε χονδρικές και λιανικές πωλήσεις, καθώς και στο εξωτερικό κάτω από τα κατοχυρωμένα εμπορικά μας σήματα: Champion™, Madras™, Tips & Buds™, Chinese Dragon™, Pop’s Cup™

Το 2012 στα βραβεία Ποιότητας του περιοδικού ΓΑΣΤΡΟΝΟΜΟΣ ο “Οίκος Τσαγιού Madras” απέσπασε το Βραβείο Επιχειρηματικότητας για την πολύχρονη δραστηριοποίηση του στο τσάι και για το νέο επιχειρηματικό του βήμα στα ελληνικά αρωματικά φυτά και βότανα.

Η εταιρία μας αναπτύσσει και εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων και πιστοποιείται κατά ISO 22000:2005.

Γλώσσες

Μητρώα Επιχειρήσεων

  • Μητρώο Ελληνικών Επιχειρήσεων

Photo Gallery

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική