ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.

  • 80 εμφανίσεις

 ΑΦΟΙ ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΙ Ο.Ε.

Εκεί πίσω στο παρελθόν, ο Ανδρέας Ριζόπουλος με χειροκίνητο μύλο της εποχής, κόβει στο δρόμο καφέ και τον πουλά. Είναι μια ιστορία που αρχίζει το 1901 και φτάνει μέχρι τις μέρες μας με τους εγγόνια του Ανδρέα Ριζόπουλου.

Οι γενιές διαδέχτηκαν η μια την άλλη εμπλουτίζοντας καθεμία τη γνώση των μυστικών του καφέ.
Η πολύχρονη αυτή πείρα ανιχνεύεται εύκολα σ’ ένα φλυτζάνι αχνιστό καφέ Ριζόπουλου. Το δυνατό, ευχάριστο άρωμα του και η γεύση του μας μεταφέρουν 100 χρόνια πριν, τότε που συντρόφευε τις παρέες στα καφενεία της παλιάς Αθήνας.

Η εταιρεία διαθέτει σε επιλεγμένα καταστήματα μηχανές άλεσης, ώστε ο καφές να κόβεται στη στιγμή και να διατηρεί όλα τα αρώματα του φρεσκοκομμένου καφέ. Ακόμη, αναλαμβάνει την άλεση και συσκευασία καφέ για τρίτους (φασόν).

Επίσης εισάγει ποικιλίες ωμού καφέ Arabica από την Κολομβία και το Μεξικό, τις οποίες αλέθει για καφέ φίλτρου, espresso και αρωματικούς καφέδες. Από τις αρχές του 2003 η εταιρεία ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ δημιούργησε ένα καινούργιο χαρμάνι κόκκων espresso, από τους καλύτερους λατινοαμερικάνικους καφέδες (Arabica 100%),που δίνει στον ESPRESSO A Roma ένα πυκνό και ιδιαίτερο άρωμα με πλούσια κρέμα στο φλυτζάνι, τον οποίο διαθέτει σε καφετέριες και επιλεγμένα ξενοδοχεία, αλλά και στα καταστήματά της λιανικής πώλησης, στην Αθήνα και στο Περιστέρι.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται στο χώρο των εξαγωγών σε χώρες όπως Γερμανία, Αυστρία, Κύπρος, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Σύντομα η συσκευασία του ελληνικού καφέ και στα αραβικά.

Photo Gallery

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική