Καφεκοπτείο Μισεγιάννη

  • 28 εμφανίσεις

 Καφεκοπτείο Μισεγιάννη

Το Καφεκοπτείο Μισεγιάννη στο Κολωνάκι είναι ένα από τα παλαιότερα της Αθήνας. Το ίδρυσε το 1914 ο Γεώργιος Μισεγιάννης, ένας νέος έμπορος από την Πέργαμο της Μικράς Ασίας και σήμερα ,100 χρόνια μετά ανήκει στον συνονόματο εγγονό του.

Βρισκόμενη στην καρδιά της κοινωνικής και πνευματικής ζωής των Αθηνών, σε μια περιοχή με απαιτητικούς καταναλωτές, η επιχείρηση βρίσκεται σταθερά στην πρωτοπορία του κλάδου της. Την δεκαετία του ΄30 μαθαίνει τους Αθηναίους να πίνουν γαλλικό και αμερικάνικο καφέ . Στην δεκαετία του ΄60 το είναι από τα πρώτα καφεκοπτεία που παρασκευάζουν καφέ ειδικά για εσπρέσσο, ενώ είναι το πρώτο καφεκοπτείο στην Ελλάδα που εισάγει την νέα μόδα των αρωματισμένων καφέδων από την Νέα Υόρκη το 1991.

Μέσα στην κοσμογονία των τελευταίων χρόνων, το Καφεκοπτείο Μισεγιάννη παραμένει σταθερό στην μορφή και στην σχέση με την πελατεία του. Παραμένει μια καθαρά οικογενειακή επιχείρηση με εργαζόμενους που γνωρίζουν προσωπικά όλους τους πελάτες, χωρίς υποκαταστήματα, εργοστάσια και πρατήρια Παραμένει ένα Καφεκοπτείο με την παραδοσιακή έννοια του όρου, όπου ο καφές χαρμανιάζεται, καβουρδίζεται, κόβεται και πωλείται στον ίδιο χώρο, από τους ίδιους ανθρώπους.

Εκτός από καφέ, στο Καφεκοπτείο Μισεγιάννη μπορείτε να βρείτε μεγάλη ποικιλία σε τσάγια, ξηρούς καρπούς, σοκολάτες και άλλα ζαχαρώδη (γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες, μπισκότα) καθώς και καφετιέρες, τσαγιέρες , φλυτζάνια και κούπες για να παρασκευάσετε και να απολαύσετε το ρόφημα της αρεσκείας σας.

In just three simple steps, DocDirect will help you find your nearest healthcare setting without having to signup. We aim to facilitate you in finding your right doctor with just three clicks without having to ask around or wander to find your nearest healthcare facility.

Το προσωπικό μας

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική