ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙΔΗΣ Ν ΠΑΡΙΤΣΗΣ Σ ΟΕ

  • 40 εμφανίσεις

 ΚΑΡΑΠΙΠΕΡΙΔΗΣ Ν ΠΑΡΙΤΣΗΣ Σ ΟΕ

50 χρόνια δημιουργίας

Το 1965 ο Γεώργιος Παρίτσης και ο Γεώργιος Καραπιπερίδης ιδρύουν την ομώνυμη επιπλοποιία, η οποία εδραιώνεται γρήγορα στη Θεσσαλονίκη ως μια από τις πιο αξιόλογες στο χώρο των χειροποίητων κατασκευών υψηλής ποιότητας. Τα έπιπλα που κατασκευάζουν γίνονται γνωστά σε ολόκληρη την Ελλάδα. Χαρακτηριστικό τους η άριστη ποιότητα υλικών, η τεχνογνωσία σε σχέση με την αισθητική και ο διαχρονικός σχεδιασμός τους.

Ο Γεώργιος Καραπιπερίδης, ως η τέταρτη γενιά οικογένειας Μικρασιατών επιπλοποιών, αναλαμβάνει τον τομέα της κατεργασίας της ξυλείας και την κατασκευή των επίπλων.

Ο Γεώργιος Παρίτσης έχει υπό την εποπτεία του το σημαντικό τομέα της τοποθέτησης και του εντοιχισμού των ειδικών κατασκευών οπουδήποτε, εντός και εκτός Θεσσαλονίκης.

Η τεχνογνωσία, η απόλυτη ποιότητα κατασκευής, ο τέλειος συνδυασμός των υλικών και η συνέπεια στο χρόνο παράδοσης, είχαν ως αποτέλεσμα να γίνει η εταιρία πρότυπο και σημείο συνεργασίας με κορυφαίους διακοσμητές και αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων, οι οποίοι ως σήμερα δημιουργούν μοναδικές σχεδιαστικές προτάσεις. Το 1996 οι ιδρυτές της εταιρίας αποφασίζουν να παραδώσουν τη σκυτάλη στη νέα γενιά, παρακολουθώντας πάντα από κοντά τον τομέα της κατασκευής.

Ο Νίκος Καραπιπερίδης, με σπουδές αρχιτεκτονικής εσωτερικού χώρου και μορφολογίας επίπλου και ο Στέλιος Παρίτσης, με σπουδές management επιχειρήσεων, αναλαμβάνουν τη διεύθυνση της εταιρίας και επεκτείνονται συνεχώς σε νέες συνεργασίες με διακοσμητές και αρχιτέκτονες στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Από το 2002 η εταιρία δραστηριοποιείται σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις 7000 τ.μ. στο Καβαλάρι Θεσσαλονίκης. Η αρτιότητα του συγκεκριμένου χώρου έγκειται στο γεγονός ότι πρόκειται για κάθετη μονάδα παραγωγής, η οποία περιλαμβάνει: τμήμα επεξεργασίας ξυλείας και μονταρίσματος, τμήμα εφαρμογής χειροποίητου σκαλίσματος, τμήμα κατασκευής σκελετών και εφαρμογής ταπετσαρίας, τμήμα λούστρων και εφαρμογής χειροποίητης παραδοσιακής πατίνας με βούρτσα, καθώς και ειδικών βαφών και τεχνοτροπιών.

Το 2009 η εταιρία επεκτείνεται με τη δημιουργία εκθεσιακού χώρου στην οδό Αιγαίου 45(Καλαμαριά), στην ανατολική Θεσσαλονίκη. Στο χώρο αυτό υπάρχουν αντιπροσωπευτικά δείγματα ολοκληρωμένης επίπλωσης, όπως : επενδύσεις, ειδικές κατασκευές, εντοιχισμένες ντουλάπες, εσωτερικές πόρτες, κουζίνες, σαλόνια, κρεβατοκάμαρες, κινητά έπιπλα.

Κατηγορία Επαγγέλματος

  • Βιομηχανία Επίπλων

Μητρώα Επιχειρήσεων

  • Μητρώο Ελληνικών Επιχειρήσεων

Photo Gallery