Truffles House Barbarigo

  • 53 εμφανίσεις

 Truffles House Barbarigo

Το κατάστημα Τρούφες Μπαρμπαρήγου στην Λ. Δημοκρατίας 12 στο Ηράκλειο, συνεχίζει να μας εκπλήσσει με τις πρωτότυπες δημιουργίες του. Από την πρώτη πινελιά στον πίνακα που το διακοσμεί, έως την κάθε γεύση που προτείνει να δοκιμάσετε. Οι εμπνεύσεις που βασίστηκαν στην παραδοσιακή συνταγή της οικογένειας έχουν φτάσει σήμερα τις 26 μοναδικές και αξεπέραστες γεύσεις. Τα mini τρουφάκια και τα σοκολατάκια σε σαγηνευτικές γεύσεις συμπληρώνουν την παλέτα των προτεινόμενων γεύσεων. Ξεπερνώντας κάθε προσδοκία, κάθε νέα γεύση αναδεικνύεται με ευκολία σε “best seller”.

Η άριστη ποιότητα κυριαρχεί σε όλες τις δημιουργίες. Είναι το βασικό συστατικό που στηρίζει την πανδαισία γεύσεων και χρωμάτων, η οποία εξασφαλίζεται με διαρκή προσπάθεια για επιλογή πρώτων υλών και προμηθευτών. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται είναι φυσικές, αυθεντικές χωρίς πρόσθετα, και αυτό καθιστά όλα τα προϊόντα αγνά και υγιεινά.

Εξαιρετικό έδεσμα το πολίτικο τσουρέκι: με επεξεργασία γαλλικού brioche, με γέμιση σοκολάτα ή κάστανο. Το τσουρέκι κυριαρχεί στον κύκλο των προϊόντων που συνοδεύουν τις

Τρούφες Μπαρμπαρήγου και συμπληρώνεται από τα εκάστοτε παραδοσιακά εποχιακά γλυκά όπως τσουρεκάκια βουτύρου, μελομακάρονα, κουραμπιέδες, καλιτσούνια, και φυσικά την περίφημη βασιλόπιτα. Η χειροποίητη εκτέλεση των παραδοσιακών αυτών συνταγών συμβάλει δυναμικά στην διατήρηση των αυθεντικών γεύσεων των προϊόντων και ξυπνάει αναμνήσεις από τα παιδικά μας χρόνια και τις σπιτικές συνταγές της γιαγιάς.

Οι Τρούφες Μπαρμπαρήγου είναι η πιο γλυκιά υγιεινή διατροφή, ας τις απολαύσουμε!

Κατηγορία Επαγγέλματος

  • Ζαχαροπλαστεία

Photo Gallery

0  Αξιολολογήσεις

Βαθμολογήστε την εμπειρία σας

Παρακαλώ Συνδεθείτε Για να Προσθέσετε Κριτική