ΔΕΗ: Στην Καλαμάτα το φεστιβάλ για ηλεκτρικά ποδήλατα

ΔΕΗ: Στην Καλαμάτα το φεστιβάλ για ηλεκτρικά ποδήλατα

ΔΕΗ: Στην Καλαμάτα το φεστιβάλ για ηλεκτρικά ποδήλατα

H Καλαμάτα είναι ο επόμενος σταθμός του πρώτου, μεγάλου φεστιβάλ αποκλειστικά για ηλεκτρικά ποδήλατα στην Ελλάδα “ΔΕΗ E-Bike Festival”.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Β. Γεωργίου το Σαββατοκύριακο 2-3 Απριλίου 2022, από τις 11:00 μέχρι τις 20:00.

Όπως επισημαίνει η επιχείρηση, το “ΔΕΗ E-Bike Festival” παρουσιάζει τη συνεχώς αυξανόμενη παγκόσμια τάση χρήσης ηλεκτρικών ποδηλάτων, την πιο βιώσιμη αστική μετακίνηση, ψυχαγωγία και άσκηση. Για πρώτη φορά στην Ελλάδα, συγκεντρώνονται τα περισσότερα σύγχρονα μοντέλα από εταιρείες διεθνούς κύρους, ανάμεσά τους και ελληνικές.

Η ειδικά κατασκευασμένη πίστα θα είναι έτοιμη για δωρεάν δοκιμές σε μοντέλα ποδηλάτων με ηλεκτρική υποβοήθηση που καλύπτουν κάθε ανάγκη για διαφορετική χρήση. Οι επισκέπτες της πρωτοποριακής εκδήλωσης, θα έχουν επίσης την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε παιχνίδι δεξιοτεχνίας στο πεντάλ και να κερδίσουν αναμνηστικά δώρα από τη ΔΕΗ. Η ομάδα του “ΔΕΗ E-Bike Festival” θα προσφέρει παράλληλα μαθήματα ασφαλούς οδήγησης και τεχνικής συμβατικού ποδηλάτου σε παιδιά 6-12 ετών.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να αναζητήσουν λύσεις προκειμένου να εξασφαλίσουν μείωση και έλεγχο της κατανάλωσής τους αλλά και τρόπους για να ελαττώσουν το ενεργειακό αποτύπωμα του νοικοκυριού ή της επιχείρησής τους.

Η ομάδα της ΔΕΗ θα απαντά σε κάθε απορία σχετικά με τα πράσινα προϊόντα και υπηρεσίες της εταιρείας όπως το GreenPass που εγγυάται ότι όση ενέργεια καταναλώνεται τόση παράγεται από ΑΠΕ, το MyHomeOnline, το e self-metering, τη νέα ολοκληρωμένη λύση βιώσιμης ενέργειας στη θέρμανση myEnergyHeatpump κ.α

Το “ΔΕΗ e-bike Festival” υλοποιείται σε συνεργασία με τον οργανισμό “Πόλεις για Ποδήλατο”, μέλος της European Cyclists Federation και τo mbike.gr.

Πηγή: https://www.imerisia.gr/