Παστέλια Jannis

Παστέλια Jannis

Παστέλια Jannis

Η JANNIS (ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΕΒΕ) ιδρύθηκε το 1965 στη Θεσσαλονίκη. Η παραγωγή παστελιού αποτέλεσε και αποτελεί την κύρια παραγωγική δραστηριότητα της εταιρίας. Σήμερα, στην πλούσια γκάμα των προϊόντων JANNIS έχουν προστεθεί το μαντολάτο, τα λουκούμια και άλλα ζαχαρώδη προϊόντα όπως αυτά με βάση το ινδοκάρυδο. Ήδη από το 2000, η εταιρία μας, αποδεικνύοντας ότι αφουγκράζεται τις ανάγκες των πελατών της και πρωτοπορώντας στις δυναμικές εξελίξεις των διεθνών αγορών, δημιούργησε νέα πιστοποιημένα βιολογικά (οργανικά) προϊόντα που γνωρίζουν επιτυχία στην Ελλάδα και αυξανόμενη ζήτηση στο εξωτερικό.
Το εμπορικό μας δίκτυο πέρα από την κάλυψη της εγχώριας αγοράς επεκτείνεται και σε πολλές χώρες του εξωτερικού. Πολλά από τα προϊόντα μας κυκλοφορούν επίσης και με ιδιωτικές ετικέτες, πιστοποιώντας την εμπιστοσύνη των πελατών μας στην εξαιρετική ποιότητα των προϊόντων JANNIS, στην προσεκτική επιλογή των καλύτερων συστατικών αλλά και στην ευελιξία της επιχείρησης να προσαρμόζεται στις εξατομικευμένες απαιτήσεις των πελατών της.
Με σχεδόν μισό αιώνα δυναμικής και συνεχώς εξελισσόμενης παρουσίας, η JANNIS αποτελεί διεθνώς τον πιο αναγνωρισμένο πρεσβευτή του ελληνικού παραδοσιακού παστελιού. Η επιτυχημένη αυτή πορεία αποδίδεται κυρίως στην αφοσίωση των πελατών μας αλλά και στη σταθερή τους προτίμηση στα προϊόντα JANNIS.
Αποστολή μας, η δική σας απόλυτη ικανοποίηση μέσα από την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας.
Η JANNIS ηγείται του χώρου της και επεκτείνει συνεχώς τις δραστηριότητές της με γνώμονα την παραγωγή ποιοτικά άριστων προϊόντων. Η απόλυτη προσήλωση στην προστασία του καταναλωτή και το καθοδηγητικό αίσθημα ευθύνης αποτελούν τους βασικούς παράγοντες εκκίνησης όλων των επενδύσεων που πραγματοποιεί η εταιρία ως προς τη διασφάλιση της ποιότητας.
Όλα τα προϊόντα JANNIS ανταποκρίνονται πλήρως στα πλέον απαιτητικά και σύγχρονα συστήματα ελέγχου ποιότητας και ασφάλειας τροφίμων. Η μέριμνα της εταιρίας είναι ολιστική μιας και αναπτύσσεται σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, της τοποθέτησης στα σημεία πώλησης, αλλά και στην αντιμετώπιση με συνέπεια και ευθύνη τυχόν προβλημάτων που μπορεί να παρουσιαστούν.
Με το βλέμμα στραμμένο στις ειδικές ανάγκες που προκύπτουν συνεχώς, η JANNIS δρα επικουρικά με όλο της το σθένος επιχειρώντας να αποτελέσει ένα συμμέτοχο στην όποια προσπάθεια άμβλυνσης των αντιξοοτήτων της εποχής.
Η JANNIS αναπτύσσει ένα ευρύ πλέγμα κοινωνικών δράσεων ευθύνης με βασικούς άξονες:
– Την παροχή προϊόντων για την κάλυψη αναγκών των ατόμων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες
– Τις χορηγικές δράσεις προς εθελοντικές ομάδες του χώρου της κοινωνικής μέριμνας
– Τις παροχές προϊόντων σε δήμους και ιδρύματα για την ενίσχυση των κοινωφελών τους σκοπών

Add Comment0