Κάλεσμα συ-στράτευσης

Κάλεσμα συ-στράτευσης

Κάλεσμα συ-στράτευσης

Ο Επιμένων Ελληνικά στα πλαίσια της μάχης που δίνει η χώρα μας ενάντια στην πανδημία, την οικονομική κρίση και τις απειλές από τους ανατολικούς μας γείτονες, καλεί τους Έλληνες επιχειρηματίες και Έλληνες καταναλωτές να συ-στρατευτούν μαζί μας.

Μαζί θα χτίσουμε μια μεγάλη οικογένεια πολλών δεκάδων ή εκατοντάδων χιλιάδων μεγάλων και μικρομεσαίων ελληνικών επιχειρήσεων και εκατομμυρίων Ελλήνων καταναλωτών που θα αλληλοϋποστηρίζονται για αμοιβαίο όφελος και κυρίως για το καλό της χώρας μας. Και “ας μη ρωτάμε τι κάνει η χώρα μας για εμάς αλλά τι κάνουμε εμείς για τη χώρα μας”.

Η στήριξη των ελληνικών επιχειρήσεων, προϊόντων και υπηρεσιών με υποκατάσταση των εισαγωγών, μπορεί να επιφέρει έσοδα άνω των 10 δις για τη χώρα και να δημιουργήσει εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας.

Πρόκειται για μια αυτονόητη ανάγκη πρώτιστης σημασίας, ιδιαίτερα σήμερα.. Για την επιτυχία ενός τέτοιου σημαντικού στόχου, ο Έλληνας καταναλωτής οφείλει να αποκτήσει ισχυρή εθνική καταναλωτική συνείδηση αλλά και να γνωρίζει ποιες είναι οι ελληνικές επιχειρήσεις, προϊόντα και υπηρεσίες έναντι των ξένων. Και ο Έλληνας επιχειρηματίας να ενώσει τις δυνάμεις του με το σύνολο της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Αυτό μόνο ένας φορέας με την ιστορία, το κύρος, τον μη κερδοσκοπικό και εθελοντικό χαρακτήρα του «Επιμένων Ελληνικά» μπορεί να το επιτύχει. Και θα το πετύχει με τη δική σας συ-στράτευση.