Δραστηριότητες

Ο Επιμένων Ελληνικά επανέρχεται δυναμικά, ανανεωμένος με νέα σύγχρονη ιστοσελίδα και πολλές καινοτόμες δραστηριότητες. Είναι γεγονός βέβαια ότι, ο Κορωνιός έχει δημιουργήσει προβλήματα στην προώθηση των νέων μας δραστηριοτήτων. Όμως, η ζωή συνεχίζεται και δεν το βάζουμε κάτω.Τώρα όσο ποτέ άλλοτε χρειάζεται η συσπείρωση των ελληνικών επιχειρήσεων και των Ελλήνων εργαζομένων, επαγγελματιών,εμπόρων, συνταξιούχων και γενικότερα των Ελλήνων καταναλωτών γύρω από τη μεγάλη οικογένεια του Ε.Ε. 

Η νέα ιστοσελίδα μας ανανεώνεται αυτές τις ώρες από επιτελείο συνεργατών, ενώ παραμένει ενεργή και η παλιά ιστοσελίδα 

Μια από τις επερχόμενες νέες δράσεις μας είναι η δημιουργία παραρτημάτων σε όλη την περιφέρεια της χώρας Ήδη ορισμένοι φίλοι και συνεργάτες της κεντρικής ομάδας έχουν αναλάβει να δημιουργήσουν παραρτήματα στη Θεσσαλονίκη, στην Ήπειρο και αλλού. Όσοι φίλοι του Ε.Ε.ενδιαφέρονται να αναλάβουν τη δημιουργία παραρτημάτων, μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας  στο  info@epimenonellinika.gr.

Οι φίλοι και συνεργάτες που θα ενεργοποιηθούν για το σκοπό αυτό ή για άλλες δράσεις του φορέα μας, θα συμμετέχουν στη "Συμβουλευτική Επιτροπή" η οποία πλαισιώνει το Διοικητικό  Συμβούλιο  του Ε.Ε..

Σύντομα θα ανακοινωθούν και τα ονόματα των "Επίτιμων Μελών" του Ε.Ε., τα οποία είναι εν ζωή ιδρυτικά μέλη του φορέα, καθώς και πρόσωπα που έχουν συμμετάσχει ή θα συμμετάσχουν σε νέες δραστηριότητές μας και επιθυμούν με την σημειολογική ή ενεργό παρουσία τους να ενισχύσουν τις δράσεις μας.

Μια άλλη πρωτοβουλία του Ε.Ε. είναι η ανάδειξη μιας ελληνικής επιχείρησης ως της επιχείρησης του μήνα.Για το σκοπό αυτό οι φίλοι μας μπορούν να υποβάλλουν προτάσεις στο ως άνω e mail.

Σύντομα ο Ε.Ε. θα αναπτύξει δυναμικά τα κοινωνικά του δίκτυα και ειδικότερα το Facebook το οποίο είναι ήδη ενεργό και οι φίλοι μας καλούνται να το επισκεφτούν και να κάνουν like εδώ.

Μια επίσης ιδιαίτερα σημαντική δράση μας. είναι η δημιουργία "Μητρώου Μελών" του Ε.Ε. όπου θα συμμετέχουν μαζικά απλά μέλη, τα οποία θα έχουν δικαίωμα εκπτώσεων από τις επιχειρήσεις- μέλη μας.

Ο Ε.Ε. προγραμμάτιζε διάφορες εκδηλώσεις με πρώτη πόλη τη Θεσσαλονίκη, αλλά η σημερινή πραγματικότητα με τον Covid-19 μας υποχρεώνει να αναστείλουμε παρόμοιες δράσεις.Αλλά όπως ειπώθηκε η ζωή συνεχίζεται. Ο Covid-19 θα φύγει. Αλλά η χώρα μας θα είναι εδώ. Και για να έχει ένα καλύτερο μέλλον οφείλουμε να συσπειρωθούμε γύρω από ορισμένες βασικές αξίες, αρχές και δράσεις. Μία από αυτές τις σημαντικές δράσεις είναι εδώ και σας περιμένουμε να ενώσετε τις δυνάμεις σας μαζί μας. Γιατί στηρίζοντας την ελληνική επιχείρηση, προϊόντα και υπηρεσίες, στηρίζουμε  το σπίτι μας.